Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Posodice za toplo hrano

   

Izdelkov 5

   

Izdelkov 5

Posoda za shranjevanje hrane je med najbolj uporabnimi pripomočki pri delu s hrano. V nekaterih okoljih si dela brez te opreme sploh ne moremo predstavljati, pa tudi tam, kjer ni potrebe po daljšem shranjevanju hrane, pridejo posode za shranjevanje živil še kako prav.

Najbolj priljubljena je plastična embalaža za shranjevanje hrane in živil, ki vam nudi tudi največ možnosti. Plastična embalaža za živila je namreč na voljo v najrazličnejših oblikah in ponuja funkcionalnosti, ki se bodo izkazale za nepogrešljive v različnih okoljih. Enostavne plastične posode za shranjevanje so na primer uporabne tako doma kot v gostinskih lokalih, omogočajo hitro in varno shranjevanje živil in hrane. Zahtevnejši uporabniki bodo našli še boljše rešitve za svoje potrebe – to bo morda plastična embalaža za solato ali druga namenska embalaža, ki omogoča učinkovito shranjevanje, prevažanje in tudi serviranje določenih vrst jedi. Ne glede na namen in zahteve bo verjetno prav plastična PVC posoda za živila najboljša izbira – poleg prepričljive funkcionalnosti se namreč ponaša tudi z ugodno ceno.

Seveda pa so posode za shranjevanje hrane in živil izdelane tudi iz drugih materialov, ki s svojimi edinstvenimi prednostmi odgovarjajo specifičnim potrebam. Omenimo na primer alu posodice in posode iz stiropora, obe izvedbi sta med zahtevnejšimi uporabniki posebej priljubljeni.