Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Rokavice

   

Izdelkov 4

   

Izdelkov 4

V svetu, kjer je higiena na prvem mestu, so rokavice postale nepogrešljiv del opreme v mnogih panogah. Od zdravstva do živilske industrije, kakovostne rokavice zagotavljajo varnost in čistočo tako za uporabnika kot za izdelke, s katerimi prihaja v stik. V naši ponudbi najdete širok izbor rokavic, ki so prilagojene različnim potrebam in zahtevam.

Rokavice za enkratno uporabo so idealna rešitev za situacije, kjer je potrebna visoka stopnja higiene, a hkrati tudi hitra menjava med različnimi opravili. Te rokavice so lahke, udobne in zagotavljajo dober občutek pri delu, hkrati pa preprečujejo kontaminacijo in širjenje mikroorganizmov.

Posebej priljubljene so nitrilne rokavice, ki so nepogrešljive v živilski industriji. Narejene so iz sintetičnega kavčuka, ki ne vsebuje lateksa, zato so idealne za uporabnike z alergijami na lateks. Nitrilne rokavice so odporne na olja, maščobe in številne kemikalije, kar jih naredi izjemno primerne za delo s hrano. Poleg tega so izjemno trpežne in nudijo odličen oprijem.

Za najzahtevnejše uporabnike pa ponujamo oranžne nitrilne rokavice z diamantnim oprijemom. Te rokavice so zasnovane za situacije, kjer je potreben maksimalen oprijem, na primer pri delu z mokrimi ali mastnimi predmeti. Diamantni vzorec na površini rokavic zagotavlja izjemen oprijem, hkrati pa ohranja visoko raven zaščite in udobja.

V naši ponudbi najdete rokavice, ki so prilagojene vašim specifičnim potrebam, ne glede na to, ali potrebujete osnovno zaščito ali specializirane rešitve za zahtevnejše delovne pogoje. Oglejte si našo ponudbo in izberite rokavice, ki bodo zagotovile varnost in učinkovitost vašega dela.

 Izjavo o  EU skladnosti za rokavice najdete na tej povezavi.