Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Nov katalog praznične kartonske darilne embalaže 2023/24 je tu!

Novo v naši ponudbi: Odkrijte edinstvene dizajne v našem svežem katalogu praznične kartonske darilne embalaže!

Nov katalog praznične kartonske darilne embalaže 2023/24 je tu!

Z veseljem vam sporočamo, da je izšel naš nov katalog praznične kartonske darilne embalaže. Od meseca oktobra naprej bomo zbirali prednaročila, zato ne zamudite priložnosti, da si zagotovite najlepše in najbolj trajnostne embalaže za prihajajoče praznične dni. Letos smo poseben poudarek namenili trajnostni embalaži. V času, ko je skrb za okolje vse bolj v ospredju, smo se odločili, da bomo korak pred konkurenco in ponudili rešitve, ki so ne le estetsko dovršene, ampak tudi okolju prijazne.

Podjetje Fag Artigrafiche se osredotoča na  razvoj embalaže, ki temelji na ekoloških načelih, s poudarkom na uporabi recikliranih materialov. Njihov cilj je ne le zmanjšati porabo surovin, ampak tudi zmanjšati okoljski vpliv izdelkov skozi celoten življenjski cikel - od oblikovanja do recikliranja. S pomočjo naprednih tehnologij in odgovornega nabavljanja papirja iz FSC®-certificiranih virov si prizadevajo za varstvo okolja in ohranjanje ekosistemov.

Vabimo vas, da prelistate naš katalog in odkrijete raznolikost in inovativnost naših izdelkov. Prepričani smo, da boste v njem našli popolno embalažo za vaše praznične potrebe.

☎️ Za naročilo nas lahko pokličete na telefonsko številko +386 5 330 39 30, m: +386 51 633 453 ali pa nam svoje naročilo pošljite preko elektronske pošte na info@almima-embal.si.