Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Na sejmu Agra: Pogled v prihodnost embalaže

V Gornji Radgoni je potekal sejem Agra, ki velja za ključni dogodek v kmetijsko-živilski industriji v tej regiji. Letos smo bili ponosni del tega dogodka tudi mi.

Na sejmu Agra: Pogled v prihodnost embalaže

Sejem Agra v Gornji Radgoni je eden največjih in najpomembnejših kmetijsko-živilskih sejmov v tem delu Evrope. Letos smo se ga z veseljem udeležili tudi mi, ekipa Almime Embal, in sicer z jasno vizijo: predstaviti naše inovacije in se povezati z drugimi strokovnjaki v industriji.

Prvi vtisi

Že ob vstopu na sejemsko prizorišče je bilo čutiti živahno energijo. Razstavljavci iz različnih držav so predstavljali svoje izdelke, obiskovalci pa so z zanimanjem raziskovali vsak kotiček. Naš razstavni prostor je bil postavljen v osrednjem delu sejma, kar nam je omogočilo, da smo privabili številne obiskovalce.

Naša predstavitev

Naš glavni cilj je bil predstaviti naše najnovejše izdelke in storitve v svetu embalaže. Poudarek smo dali na trajnostnih rešitvah, ki ne le izpolnjujejo potrebe industrije, ampak tudi prispevajo k boljšemu okolju. Obiskovalci so bili še posebej navdušeni nad našimi inovativnimi rešitvami za embalažo.

Povezovanje z industrijo

Sejem Agra je bil odlična priložnost za mreženje. Srečali smo se s številnimi obstoječimi partnerji in navezali stik z morebitnimi novimi. Razprave so bile osredotočene na trenutne trende v industriji, prihodnje izzive in možnosti sodelovanja.

Na sliki: Lušt, Pivka Perutninarstvo in Delamaris.KZ Tolmin, J Pack srl. 

Udeležba na sejmu Agra je bila za nas neprecenljiva izkušnja. Ne samo, da smo imeli priložnost predstaviti naše izdelke širši javnosti, ampak smo tudi pridobili dragocene vpoglede v to, kaj pričakuje trg. Z veseljem se bomo udeležili tudi naslednjega sejma in upamo, da se nam pridružite!

Hvala vsem, ki ste nas obiskali na sejmu. Vaša podpora in zanimanje sta nam v veliko spodbudo. Do naslednjega srečanja!