Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Kdo smo

Podjetje ALMIMA d.o.o. je  bilo ustanovljeno leta 1994 z namenom proizvodnje in prodaje embalažnih izdelkov. Podjetje že 20 let uspešno oskrbuje velika in mala trgovska, ter proizvodna podjetja. V letu 2014 se je ustanovilo  novo podjetje ALMIMA EMBAL D.O.O., katero je prevzelo celotno poslovanje podjetja ALMIMA D.O.O. zaradi spremembe lastništva.

Specializirani smo za prodajo in izdelavo embalaže predvsem za živilski sektor. Z našo embalažo tako pokrivamo :

- mesno industrijo ( razne folije, pladnji, vakuum vrečke, MAP in GM posode…)

- pekarstvo in slaščičarstvo ( peki papir, plastične posodice za razno drobno pecivo, embalaža za torte, folije in vrečke – možnost personaliziranega tiska,...)

- sadja in zelenjavo ( embalaža iz kartona in papirja, razni vložki za zaboje, pakirna embalaža in PET ,PP plastike in tudi razne košarice iz recikliranega kartona,…)

in tudi artikle za široko potrošnjo kot so papirnata galanterija, papirnate brisače, wc papir , vrečke za smeti, lepilni trakovi, ovijalna strech folija , razkužila in razna čistila.

Navedene izdelke imamo na zalogi v skladišču, ki meri cca. 1.400 kvadratnih metrov. Artikle imamo razstavljene v našem razstavnem prostoru, ki meri več kot 100 kvadratnih metrov.

Prizadevamo si ohranjati visoko kakovost izdelkov, upoštevati želje strank in slediti vsem inovativnostim na domačem in tujem tržišču.

Št. trr: SI56 1010 0005 3881 264
Intesa Sanpaolo Bank
Matična številka: 6746829000
Davčna številka: SI 61093483
Direktor : Matjaž Rijavec

Datum vpisa subjekta v sodni register: 29.12.2014