Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo v naši ponudbi: Odkrijte edinstvene dizajne v našem svežem katalogu praznične kartonske darilne embalaže!
Preberi več
V Gornji Radgoni je potekal sejem Agra, ki velja za ključni dogodek v kmetijsko-živilski industriji v tej regiji. Letos smo bili ponosni del tega dogodka tudi mi.
Preberi več
Vakuumsko pakiranje je način shranjevanja živil, pri katerem se iz vakuum vrečke ali posode pred zapiranjem odstrani ves zrak. Ta postopek ne le podaljša rok trajanja živil, temveč tudi ohranja svež okus živil. Vakumiramo lahko z aparati za vakuumsko pakiranje ali s preprosto ročno črpalko.
Preberi več
Ste kdaj pomislili, kako so vaše najljubše sladke dobrote zapakirane, preden prispejo v trgovino?Ali kako ti sladki prigrizki ostanejo sveži in zaščiteni na poti od tovarne do vašega doma?
Preberi več
Podjetje Almima Embal že več kot 8 let uspešno sodeluje z italijanskim podjetjem Nespak, ki je del skupine Grouppe Guillin, ki jo je leta 1972 ustanovilo družinsko podjetje Groupe Guillin. Vsa embalaža skupine Groupe Guillin, ki je v naši ponudbi, je 100% primerna za ponovno uporabo in reciklirana, oziroma 100% razgradljiva. Podjetje Groupe Guillin že od vsega začetka zagovarja odgovoren pristop k embalaži in deluje na področju krožne ekonomije.
Preberi več
Za gostince in ponudnike hrane idealna rešitev
Preberi več
Izdelujemo fleksibilno embalažo iz polipropilena BOPP, CPP (cast material ), novost BoPLA (biorazgradljive folije in vrečke). Razne perforiranje in neprerforirane vrečke ,navadne, wicket vrečke , duplex , folije različnih dimenzij in debelin. Možnost flexo tiskanja 8 barv. Laminiranje in rezanje različnih folij, vrečk.
Preberi več
Danes je vlaganje v inovacije in raziskave nujno, da ohranimo naš planet čist in zdrav. Da bi se povezali z naravo, so pri podjetju Hotform izdelali visokokakovostne in zmogjive izdelke, ki so okolju prijazni. Najnovejše trendovske posodice so izdelane iz 90% reciklirane plastike in 10% čistega polietilena, ki v stiku s hrano skrbi za higieno in varnost živil.
Preberi več

Izdelki 1 do 10 od 13 skupaj

na stran
  1. 1
  2. 2