Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.
Podjetje Almima Embal že več kot 8 let uspešno sodeluje z italijanskim podjetjem Nespak, ki je del skupine Grouppe Guillin, ki jo je leta 1972 ustanovilo družinsko podjetje Groupe Guillin. Vsa embalaža skupine Groupe Guillin, ki je v naši ponudbi, je 100% primerna za ponovno uporabo in reciklirana, oziroma 100% razgradljiva. Podjetje Groupe Guillin že od vsega začetka zagovarja odgovoren pristop k embalaži in deluje na področju krožne ekonomije.
Preberi več
Za gostince in ponudnike hrane idealna rešitev
Preberi več
Izdelujemo fleksibilno embalažo iz polipropilena BOPP, CPP (cast material ), novost BoPLA (biorazgradljive folije in vrečke). Razne perforiranje in neprerforirane vrečke ,navadne, wicket vrečke , duplex , folije različnih dimenzij in debelin. Možnost flexo tiskanja 8 barv. Laminiranje in rezanje različnih folij, vrečk.
Preberi več
Danes je vlaganje v inovacije in raziskave nujno, da ohranimo naš planet čist in zdrav. Da bi se povezali z naravo, so pri podjetju Hotform izdelali visokokakovostne in zmogjive izdelke, ki so okolju prijazni. Najnovejše trendovske posodice so izdelane iz 90% reciklirane plastike in 10% čistega polietilena, ki v stiku s hrano skrbi za higieno in varnost živil.
Preberi več
Zip vrečke za ribe imajo sistem zip zapiranja in so neprepustne. Ohranjajo temperaturo in svežino.Možno jih je večkrat uporabiti. Naj svežina morja zadiši na vaši mizi!
Preberi več
Kartonasti vložki za sadje nudijo dodatno zaščito shranjenega sadja ali zelenjave, hkrati pa omogočajo tudi učinkovito sortiranje in enostaven pregled nad tovorom. Vložki pomagajo tudi pri prestavljanju artiklov in končni prodaji sadja in zelenjave.
Preberi več
Delikatesni papir v listih "OVTENE" je noviteta in revolucija pri delikatesnih papirjih na trgu saj
Preberi več

Izdelkov 9

na stran